Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Spojnica

CouplingBrief IntroductionUsed da se pridruži različitih organizacija u dve ose (pokretačka osovina "i" Elektromotorna osovina) mehanički delovi za rotiranje zajedno za prenos obrtnog momenta. Preopterećeni napajanja pren.

Detalji o proizvodu

Spojnica

Kratak uvod

Nekada se pridruži različitih organizacija u dve ose (pokretačka osovina "i" Elektromotorna osovina) mehanički delovi za rotiranje zajedno za prenos obrtnog momenta. Preopteretila prenos energije pri velikoj brzini, neke spojnice i baferovanje, vibracija i poboljšale dinamičke performanse u otvor. Spoj je sastoji iz dva dela, koji odnosno povezani sa pokretačka osovina "i" Elektromotorna osovina. Većina Opšte postavke napajanja računara pomoću spojnica mašina je povezan sa radom.

Radno okruženje

Spojnica se koristi u raznim proizvodima domaćina za podršku, okolinom je više kompleksa, poput temperatura, vlažnosti, vodu, paru, prah, pesak, ulje, kiselina, alkali, korozivnim medijima, slani rastvor i radijacije uslova, je jedan od značajnih faktora koji smatra se u izboru za spojnicu. Za visoke temperature, niske temperature, ulja, kiseline i baze srednje, kvaliteta rada, trebalo bi da ne koristite opšte gumeni fleksibilni spojnica elastični element materijala, trebalo bi da odaberete na metalni elastični element fleksibilna spojnica, kao što su dijafragma uparivanje, zupcasti proleće spojnica.


Hot Tags: spojnica dobavljači Kinu, proizvođači, fabrika, kupi, jeftino, prilagođene niskoj ceni, citat

Par: Točak grupe

Sledeći: Bubanj grupe

Srodni proizvodi