Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Dupli gredu Portalni kran sa kuka

Duplo gredu Portalni kran sa kukom 1). "Dupli gredu Gantri dizalice s kukom su dostupne usluge, kao što su utovar, istovar, dizanje i prenošenje rad u skladištu na otvorenom ili u railways.2). To razmi

Detalji o proizvodu

Dupli gredu Portalni kran sa kuka

(1). Duplo gredu, Gantri dizalice s kukom su dostupne usluge, kao što su utovar, istovar podizanje i prebacivanja rad u otvorenom skladištu ili železnica.

(2). Sastoji se od četiri glavna dijela, Naime, struktura mosta, mehanizam za putovanje, tramvaj i električne opreme.

(3). Most usvaja kutija tip zavarena struktura, mehanizam za putovanje usvaja razdvojeni vozila.

Svi zahvati su pod kontrolom u operacionoj sali. Provodni šara Crane je podeljena na dve vrste kabla i red kolica, ćete odabrati kada naručivanja.

(4). Ili kruti oblici čelika (uglova ili tees) ili fleksibilne izolacijom kabl da biti izabrana da se koriste kao pista provodnika i predložila referent nabavke u nalogu.

(5). Ona nije potrebna da biste dovršili naručivanje ispisa specifikacije list prilikom biranja kran, treba vam da odredite minimalnu, maksimalnu temperaturu i moć snabdjevanje radno okruženje u korišćenju krana.

Hot Tags: duplo gredu, Portalni kran sa kukom dobavljači Kinu, proizvođači, fabrika, kupi, jeftin, prilagođeni, niska cena, citat
Srodni proizvodi