Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Most livnice Crane kukom

QDY most livnice kran sa hookTwo nosače su jednostavno jači od jedne, pravi HAJ indirektni troškovi crane idealno rešenje za oblast pokrivenosti nečijeg velika opterećenja do 74/20t. Kao sve fabrike HAJ

Detalji o proizvodu

QDY most livnice crane sa kuka

Dva nosače su jednostavno jači od jedne, pravi HAJ indirektni troškovi crane idealno rešenje za oblast pokrivenosti nečijeg velika opterećenja do 74/20t. Kao sve HAJ fabrika dizalice, ove jedinice su dostupne sa brojem verzije vezu glavnom gredu da novi najbolje odgovara ili postojećih objekata i najbolji na funkcionalnost, svestranost i praktičnost. HAJ popreиnom funkcija zavarene grede kutiju. Sve sekcije se koriste za glavne nosače i nosače kraj su kompjuterski optimiziran za visoke performanse i niska težina, beneficije koje platiti kada je u pitanju snaga i troškovi.

DY popreиnom upotrebiti za srednje teške izradu. Ovi indirektnih troškova dizalice idealno odgovara potrebama kasting fabriku.

Livarstvo dizalica je glavni opremu za čelikom metalurgiji za proizvodnju.

kutlaиom dizalice koriste se pomjeriti čelik ili gvozdene dame u čelične topljenja radionica sa visokim temperaturama i puno prašine. Konvencionalni šema: pomoću zatvorenih taksi.

Svaki organ je H klasa. I isulating motor.working za tip YZR u najvišim sobne temperature 60° C, collocate sa naprednim El. vitlo je napravio sa zavarivanja čelika odbor, menjaи sa u detent i volan inbus.

Napajanje: AC 3Ph 380V 50Hz ili prema potrebi klijenta.

Kontrolni režim: koliba kontrolu/daljinski upravljač/Kontrolna tabla sa privezak linija


Hot Tags: most livnice kran sa kukom dobavljači Kinu, proizvođači, fabrika, kupi, jeftin, prilagođeni, niska cena, citat
Srodni proizvodi