Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
QDY tip 5-74t indirektnih troškova/most livnice/Casting Crane kukom

QDY tip 5-74t indirektnih troškova/most livnice/Casting Crane kukom

Osnovni podaci. Model NO.:QDY tip: most Crane aplikacije: izgradnja upotreba radionica upotrebe, kontejner upotreba, mineralni oblast upotrebe, Željezara, livnice biljku Sling tip: žica konopac glavna greda obrasca: dvostruki GirderPower izvor: elektro pomera tip: točak instalacija: montira za certifikaciju: 9001:...

Detalji o proizvodu

Osnovni podaci.

Model NO.:QDY

Tip: most Crane

Upotreba aplikacije: izgradnja, radionica upotrebe, upotreba kontejner i mineralni oblast upotrebe, čelične fabrika, pogon livnice

Sling tip: uže

Glavna greda obrasca: dvostruki GirderPower izvor: elektro

Pokretni tip: točak

Instalacija: montira

Za certifikaciju: 9001: 2000, CE, SGS

Stanje: novo

Ukidanje kapacitet: 5-74t

Raspon: 10,5-31.5 m

Maks. Ukidanje visina: 20 m

Rad ocene: A7

Pretovaruju zaštita: uključen

Ograničena Swithes: uključen

Kontrola Stype:Cabin, medaljon, daljinski upravljač

Garancija Period: 12 meseci

Besplatna usluga: rezervni delovi za nabavku

Zaštitni znak: Tengtong

Specifikacija: Kina Standard

Izvor: Иangjuan, Henan, Kina

Opis proizvoda

O proizvodu: QDY tip 5-74t dupli zrak livenje Crane iznad glave sa kuka

Kasting most craneis uglavnom sastoji se od mosta, kraba, koji povezuje traverse, Trolej mehanizam i električni deo. Glavni udicu zapošljava u konstanti-razmak koji povezuju traverse kao uređaj za rukovanje opterećenja da podigne čeličnih kutlaиom i pomoćni udicu postupa na koncert sa glavnom kukom da postigne sipa čeličnih grumenje i druge pomoćne dizanju.

Putuje mehanizam i glavna Električna oprema kolica su instalirane u gredu. Girderand #39; s El. tabli sobu zapošljava kamena vuna za izolaciju toplote, a ima vazduha hladnije unutra. Da biste smanjili toplote radijacijom čelika istopljenog metala strukturne članovima, athermal tečnosti postavljeno duž rasponom pravac na dnu gredu.


Radno stanje:

1. Radna temperatura: -1 ~ + 60℃
2. relativna vlažnost je više od 50% kada je temperatura +40 C;
3. rad klasa: A7
4. energije izvor: 3ph, 380V, 50HZ orAs po potrebi kupca.


Delovi indirektnih troškova Casting kran

Glavna greda
Sadrži okvir za gredu, platforme, pantograph i Trolej rail. Primenjuje se pucanj kroz zgrade i crkve i visok kvalitet slike, dobro odabran čelični tablica, napredno za varenje tehnologije i opreme.
Kolica
Sastoji se od motor reduktor, kočnica, Trolej okvir, bubanj, kuku, remenik itd. Za vas uključuje podizanje unakrsni putujuci mehanizam i mehanizam. Za vas je striktno dizajniran prema aplikacije i radno okruženje.
Kraj zrak
To radi kao mehanizam za dugo putovanje, a kombinuje sa zrak, točak, motor, reduktor, kočnice i druge segmente. Čelični tanjir usvojiti pucanj kroz zgrade i crkve, visok kvalitet slike i materijala. Kraj grede su na koji nose grede.
Električni delovi
Biramo električni delova visokog kvaliteta sa kiše zaklon. Napajanje je dirigent bar. Nudimo vrhunski brend električni delova, kao što: Siemens.

QDY typeOverhead CraneSafety funkcije

1. loadinga zaštitu

2. na vrhu dugo vremena kvaliteta koji nose poliuretanskih materijala bafera

3. Crane putuje ograničenje prekidač

4. funkcija lower zaštitu napona

5. hitno zaustavljanje sistema

6. ukidanje visina ograničenje uređaja


Jedva da primi tvoju istragu sa se ispod detalji informacije:

1. nosivošću
2. raspon (rail centar-centar)

3. potrebna visina dizanja (od kuka do temelja)

4. Crane koji putuju dužina

5. šta će biti ukinute do Krana

6. crane i autodizalica pokreta brzina (m/min)

7. dužina pruge i visinu.

8. pojedinačni brzina ili dvostruko brzina za dizanje i putovanja?

9. vozač kabina kontrolu ili privezak kontrolu?
10. koliko sati radim dnevno?

11. napajanje: 380v, 50Hz, 3phase ili neko drugi?

Dupli gredu popreиnom after sale servis

1. jedna godina garancije za sve mašine iz crane je pokrenut

2. slobodan delova

3. nizak trošak za nastaviti održavanje kada garancija je istekla.

4. ekskluzivni inženjer podrške u bilo kom trenutku

5. mi nudimo besplatnu obuku krajnjim korisnicima

Kompanija inforation

Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd. Je profesionalni proizvođač dižući opreme od velikih akcionarsko društvo. Njegov glavni proizvodi uključuju jednu- i dvostruko-zrak cranes.bridge dizalice, Gantri dizalice, metalurških dizalice, anti-eksplozivne dizalice, brod, zgrada Gantri dizalice, most podižući mašine i električne hoists. Kompanija ima potpuni kvalifikacije za proizvodnju, instalacije i održavanja, a može da zadovolji zahteve različitih industrijskih grana.

Kompanija se nalazi u jednoj od najvećih industrijskih naseljeno mesto oblasti u zemlji - Henan Иangjuan poslove opreme zoni. Registrovani kapital preduzeća je JUANA 120 miliona juana, a kompanija je osnovna sredstva od JUANA 80 miliona Yuan.The prve faze projekta pokriva oblast od 226,360 kvadratnih metara, uključujući 11,760 kvadratnih metara poslovnih zgrada, 58, 076 kvadratnih metara radionice i 66,166 kvadratnih metara bolje vrata operacija oblastima. Kompanija ima completer opremu za proizvodnju i testiranje i je napredan u industriji kada je u pitanju tehnologija čeličnih pred-tretman, digitalni rezanje, lemljenje auto i mašinska obrada.

Zahvaljujući preko 20 godina iskustva u podizanje opreme industrija, kompanija ima bogat proizvodnja i plasman iskustvo. Od svog osnivanja, kompanija je gurao da svoje anonimnih ljudi orijentisan, naučni menadžment, tehnološke inovacije i iskrena usluge. kompanija zahtijeva svoje proizvode visokog kvaliteta i visokih performansi. Jezgro kulture enterprise je poštovanje ljudi, profesionalni i naučnih i realističan, efikasan i odličan.

Ukupan broj zaposlenih je 1200, uključujući preko 60 posredničku i visoki tehničkog osoblja. Životnu sredinu biljke je lep i fabrike je kompletan objekata kao što su zaposleni spavaonice, ekspert za zgradu i multi-funkcionalni kantinu. Na osnovu ljudskih orijentisane upravljanja, kompanija je dobio posao mnogih talenata i daje je u potpunosti igrati na njihove sposobnosti, rezultiralo unapređenje kvaliteta proizvoda, zaposleni sposobnosti i sposobnost za istraživanje i razvoj. Sve ove pomoći će kompaniji da sebe izgradi u preostala podizanje proizvođač opreme u zemlji.

Koncept razvoja od strane svih članova kompanija je verovao je kvaliteta materijala + kompletna oprema + napredne tehnologije = kvalitetan proizvod + obzirno usluga = život poduhvata. Kompanija je prošlo primljena sam na tri sistema. Na osnovu svojih after prodaja servisne centre u glavnim gradovima širom zemlje, kompanija ne garantuje da tehničara može pružiti na terenu servis u roku od 24 sata nakon što je primio poziv usluge. Ovo je široko procenjena od strane kupaca i obećanje beleženja enterprise, integrisani privatno preduzeće i rapid uzgajanja naučno -tehnološkog enterprise.

Svo osoblje odaju sa prijateljima iz svih vidova života i nove i stare klijente koji podržavaju i briga za razvoj kompanije.

Iskreno Dobrodošli dalekosežne osoblje da sarađuje sa nama za svoje uzajamne beneficije!Hot Tags: qdy tip 5-74t indirektnih troškova/most livnice/kasting crane sa udice, dobavljači Kinu, proizvođači i fabrika, kupi, jeftino, prilagođeni, niska cena, citat
Srodni proizvodi