Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Dvostruki sloj dupli gredu popreиnom sa elektromagnetnim

Dvostruki sloj dupli gredu popreиnom sa elektromagnetnim

Osnovni podaci. Proizvod opis PK. tip 5-32t električni indirektnih troškova dizalicom sa Magnet PK. Magnet Crane uglavnom se sastoji od jak most grede, crane koji putuju mehanizam, električno vitlo kolica i električni sistem i sistem elektromagnetnu disku, i mogu se svrstati u nekoliko radnih dužnosti...

Detalji o proizvodu

Osnovni podaci.

Model NO.:QCTip: most Crane
Upotreba aplikacije: izgradnja, radionica upotrebe, upotreba kontejner i mineralni oblast upotrebeToranj Crane tip: pod Slewing dizalice
Sling tip: užeGlavna greda obrasca: dvostruki gredu
Izvor: El. energijePokretni tip: točak
Instalacija: montiraZa certifikaciju: 9001: 2000
Stanje: novoUkidanje kapacitet: 5-32t
Maks. Ukidanje visina: 16 m ili prema zahtevuMaks. Raspon: 31.5 m
Radne klase: A6Pretovaruju zaštita: uključen
Ograničena Swithes: uključenHitno zaustavljanje sistema: uključen
Kontrola Stype:Cabin/daljinski upravljač/bežična kontrolaGarancija Period: 12 meseci
Besplatna usluga: rezervni delovi za nabavkuZaštitni znak: Tengtong
Specifikacija: Kina StandardIzvor: Иangjuan, Henan, Kina

Opis proizvoda

"PK" tip 5-32t električni popreиnom sa Magnet

"PK" Magnet Crane uglavnom se sastoji od jak most grede, crane koji putuju mehanizam, električno vitlo kolica i električni sistem i sistem elektromagnetnu disku, i mogu se svrstati u nekoliko radnih dužnosti, A5, A6, A7, prema radnu frekvenciju i čisto radno vreme.

"PK" typeMagnet OverheadCraneGeneralFeatures

1.Liftingmaterial:Castingot,steelscraps,steelball, steelbillets
2.Wideuseinsteelplant,smeltingplant, wastewarehouse
3.Highworkingefficiency, safeandreliableoperation
4.Perfectperformance, lowmaintenance

"PK" tip Magnet Crane indirektnih troškova tehničke karakteristike:
1.Strongboxtype, weldingbymachinehand.
2.Wheels,wireropedrum,gears,couplingsaremanufacturedbyourCNCmanchinecenter, TOPqualitycontrol.
3.Heavydutyslipringmotor,WUXINGPbrand, TOPqualityinChina.
4.Siemensmainelectricsystem.
5. izroniti tretman: pesak, odmah ih raznesi
6.Pendentcontrol,Wireless, cabincontrol.

Jedva da primi tvoju istragu sa se ispod detalji informacije:

1. Liftingcapacity

2.span(railcentretocentre)

3.Therequiredliftingheight(fromhooktotheground)

4. Cranetravellinglength

5 Whatwillbeliftedbythecrane

6 Thecraneandhoistmovementspeed (m/min)

7.Theraillengthandtheheight.

8.Singlespeedordoublespeedforliftingandtravelling?

9.Drivercabinecontrolorpendantcontrol?
10.Howmanyhoursworkperday?

11.Powersource:380V,50Hz, 3phaseorothers?

Informacije o kompaniji

Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd. Je profesionalni proizvođač dižući opreme od velikih akcionarsko društvo

Njegov glavni proizvodi uključuju jednu- i dvostruko-zrak cranes.bridge dizalice, Gantri dizalice, metalurških dizalice, anti-eksplozivne dizalice, brod, zgrada Gantri dizalice, most podižući mašine i električne hoists. Kompanija ima potpuni kvalifikacije za proizvodnju, instalacije i održavanja, a može da zadovolji zahteve različitih industrijskih grana.

Kompanija se nalazi u jednoj od najvećih industrijskih naseljeno mesto oblasti u zemlji - Henan Иangjuan poslove opreme zoni. Registrovani kapital preduzeća je JUANA 120 miliona juana, a kompanija je osnovna sredstva od JUANA 80 miliona Yuan.The prve faze projekta pokriva oblast od 226,360 kvadratnih metara, uključujući 11,760 kvadratnih metara poslovnih zgrada, 58, 076 kvadratnih metara radionice i 66,166 kvadratnih metara bolje vrata operacija oblastima. Kompanija ima completer opremu za proizvodnju i testiranje i je napredan u industriji kada je u pitanju tehnologija čeličnih pred-tretman, digitalni rezanje, lemljenje auto i mašinska obrada.

Zahvaljujući preko 20 godina iskustva u podizanje opreme industrija, kompanija ima bogat proizvodnja i plasman iskustvo. Od svog osnivanja, kompanija je gurao da svoje anonimnih ljudi orijentisan, naučni menadžment, tehnološke inovacije i iskrena usluge. kompanija zahtijeva svoje proizvode visokog kvaliteta i visokih performansi. Jezgro kulture enterprise je poštovanje ljudi, profesionalni i naučnih i realističan, efikasan i odličan.

Ukupan broj zaposlenih je 1200, uključujući preko 60 posredničku i visoki tehničkog osoblja. Životnu sredinu biljke je lep i fabrike je kompletan objekata kao što su zaposleni spavaonice, ekspert za zgradu i multi-funkcionalni kantinu. Na osnovu ljudskih orijentisane upravljanja, kompanija je dobio posao mnogih talenata i daje je u potpunosti igrati na njihove sposobnosti, rezultiralo unapređenje kvaliteta proizvoda, zaposleni sposobnosti i sposobnost za istraživanje i razvoj. Sve ove pomoći će kompaniji da sebe izgradi u preostala podizanje proizvođač opreme u zemlji.

Koncept razvoja od strane svih članova kompanija je verovao je kvaliteta materijala + kompletna oprema + napredne tehnologije = kvalitetan proizvod + obzirno usluga = život poduhvata. Kompanija je prošlo primljena sam na tri sistema. Na osnovu svojih after prodaja servisne centre u glavnim gradovima širom zemlje, kompanija ne garantuje da tehničara može pružiti na terenu servis u roku od 24 sata nakon što je primio poziv usluge. Ovo je široko procenjena od strane kupaca i obećanje beleženja enterprise, integrisani privatno preduzeće i rapid uzgajanja naučno -tehnološkog enterprise.

Svo osoblje odaju sa prijateljima iz svih vidova života i nove i stare klijente koji podržavaju i briga za razvoj kompanije.

Iskreno Dobrodošli dalekosežne osoblje da sarađuje sa nama za svoje uzajamne beneficije!
Hot Tags: Dvostruki sloj dupli gredu popreиnom sa elektromagnetnim, dobavljači Kinu, proizvođači, fabrika, kupiti, jeftin, prilagođeni, niska cena, citat
Srodni proizvodi