Welcome to Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Singl gredu most Crane

Jednu gredu most craneBrief introductionSingle zrak most crane je podizanje opreme koja se odvija u polju radionica, magacin i materijalni polje. Zato što su dva kraja pronađite

Detalji o proizvodu

Jednu gredu most crane

Kratak uvod

Jedan zrak most crane je podizanje opreme koja se odvija u polju radionica, magacin i materijalni polje. Jer dva kraja se nalaze na visok cementa kolonu ili metalne zagradu, oblik mosta je kao most. Pojedinačni gredu most crane duž mosta na obe strane podignutom rail uzdužnih operacije, možete u potpunosti iskoristim prostor ispod mosta dizanja materijal, iz zemlje opremu ugroћen. To je u najširoj vrsta dizanju mašine.

Podnosilac zahteva:

Jedan zrak most crane je važan alat i opremljenost za mehanizaciju i automatizaciju procesa proizvodnje u moderne industrijske proizvodnje i transporta. Tako je jedan zrak most Ždral u zatvoreni i otvoreni industrijskom i rudarska preduzeća, iron i čeličane, železnički transport, Luke i terminala, kao i logistika i drugih odeljenja i mesta imaju bio u širokoj upotrebi.

Raspon može biti zasnovana na zahteve korisnika za nestandardnog dizajna, radni nivo A3, radno okruženje temperaturi-25 stepeni C-40. Da se zabranjuje upotreba zapaljiva, eksplozivna, korozivne okoline.


Hot Tags: jednu gredu most crane, Henan Xinqi mašineriju industrija Co., Ltd je jedan od vodećih proizvođača crane most jednu gredu i dobavljači u Kini, dobrodošli da kupim prilagođene niskoj ceni i jeftine električne jednu gredu indirektnih troškova putovanja Krej, električna indirektnih troškova putovanja singl-zrak most roda, i vi ste Dobrodošli da proveri cene i kotaciji sa naše fabrike. Dobavljači Kinu, proizvođači, fabrika, kupi, jeftin, prilagođeni, niska cena, citat
Srodni proizvodi